> 英语 >
初一英语完形填空题
an old tiger lives in the forest.he seldom goes to look for food him self.he orders other animals to (26) him something to eat .
one day he sees a monkey and says,"i am (27) ,monkey.go to the village and bring me a fat pig."
"oh,tiger,"says the monkey."I can not do that.there is (28)tiger over there.he also wants a fat pig.he will not let me (29)something (30) you.i am sfraid of him"
"come (31) me ,then ."says the monkey.
the monkey and the tiger get toa bridge(32) the river."now look (33) at the river."says the monkey."do you see the bead,the white teeth and large green eyes of a tiger?"
"yes,i do ,"cries the old tiger."i will eat him up ."(34)these worlds the tiger jumps (35) the river.
26.A.take B.hold C.let D.bring
27.A.full B.hungry C.be full D.be hungry
28.A.another B.the other C.other D.others
29.A.to get B.get C.gets D.getting
30.A.to B.on C.with D.for
31.A.with B.to C.for D.on
32.A.above B.on C.over D.up
33.A.to B.with C.up D.down
34.A.to B.with C.at D.on
35.A.onto B.in C.into D.on
我这个时候就要.
人气:264 ℃ 时间:2019-12-01 14:03:08
解答
26D
27B
28A
29B
30D
31A
32C
33D
34B
35C
推荐
猜你喜欢
© 2024 79432.Com All Rights Reserved.
电脑版|手机版